INFO

Mistä kaikki alkoi?

OKUfestin siemen kylvettiin otolliseen maaperään keskelle Kummunkadun kivistä ja jyrkkää alamäkeä vuonna 2011, kun Mäkärit ry järjesti ensimmäisen mäkiautokilpailun – Vanha Kaivos GP:n.

Vuosien mittaan kilpailun saavuttama yleisösuosio sai järjestäjät laajentamaan tapahtumaa viihteelliseksi koko perheen festivaaliksi, jossa juhlakansaa ovat viihdyttäneet mm. Katri Ylander, Jukka Poika, Ilja Teppo, Sakari Kuosmanen, Huojuva Lato ja Huutokauppakeisari.

OKUfestin onnistuminen on aina perustunut aktiivisten outokumpulaisten ihmisten, seurojen, yhdistysten, yritysten ja Outokummun kaupungin korvaamattomaan panokseen ja työhön. Siitä teille kaikille iso kiitos!

Varaa myynti- tai esittelypaikkasi OKUfesteille 15.6.2024

Alueiden koko on 4×4 metriä.

Ota yhteyttä tuottaja Henri Syvänteeseen:
Puh. 040 580 6750
microvox.productions@gmail.com

TERVETULOA!

Tarjoa ohjelmaa OKUfest-kaupunkifestivaalin lauantaihin

Joko taiteellinen esiintymisviettisi on herännyt talviunilta? Poltteleeko sieluasi primitiivinen halu tuoda iloa kanssaihmisille ja OKUfestin yleisölle?
Haluatko sinä, harrastusporukkasi, yhdistyksesi tai seurueesi esiintyä OKUfest-kaupunkifestivaaleilla lauantaina 15.6.2024?

Iloisen päivän tapahtumat keskittyvät Ruplan tontille, Kummunkadulle ja Vanhalle Kaivokselle.

Vielä on tilaa muutamalle oheisohjelmanumerolle, joten ehdota esitystäsi  ja täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä!

Ota yhteyttä

OKUfest2024 tuottaja Henkka Syvänne
Puh. 040 580 6750
microvox.productions@gmail.com